Arrivee - Reisverslag uit Douala, Kameroen van Anne Veen - WaarBenJij.nu Arrivee - Reisverslag uit Douala, Kameroen van Anne Veen - WaarBenJij.nu

Arrivee

Door: Anne

Blijf op de hoogte en volg Anne

02 Oktober 2008 | Kameroen, Douala

WE ZIJN ER! Vanmorgen om 5h op om om half 11 de vlucht naar Douala te nemen. Door het slaapgebrek waren we enigzins melig in het vliegtuig, maar we hebben de reis overleefd.
Eenmaal aan de grond ging alles heel snel; Andre - hostvader van Dorieke - en zijn zus kwamen ons ophalen.In alle chaos tussen alle negers onze bagage gevonden..en hoppa met 6 man in 1 auto richting het huis van de zus, waar we slapen. In de auto worden continue reli-cassettebandjes gedraaid met Engels/Franse gospelpreken - hilarisch en zooo inspirerend. Kameroen geeft nu al zoveel indrukken, al het westerse is er (DHL, Orange, Total) maar alles staat in drukke, verpauperde straten. Desondanks is er een supervrije sfeer - pfjieuw dat valt mee!Morgen naar Foumbot en Baigom, waar we zullen wonen.En zo laten we de miljoenenstad achter ons en trekken we het platte land.
Bisous de nous, Dorieke en Anne

• 03 Oktober 2008 - 06:39

Siebretta:

Leuk om te lezen! En je komt ook niet echt los van Orange, hahaha!

Veel plezier!
    Liefs,
    Sieb

• 03 Oktober 2008 - 09:14

Laura:

Meiden,
    Houd me maar goed op de hoogte. Zal ik ook bij jullie doen. Heb nu nog niet echt nieuws. Oja, gister hutspot gegeten ;).

Dikke kus

• 03 Oktober 2008 - 09:16

Maaike:

Ha Anne!
    Nieuw land, nieuwe ervaringen! Te leuk! Veel plezier in Kameroen, veel succes!
    Liefs, Maaike

• 03 Oktober 2008 - 10:57

Nienke:

Whoehoe! klinkt super spannend! ENJOY!

ik stuur je binnenkort wel een sms allert!

• 03 Oktober 2008 - 11:56

Iris:

Grappig. Do en jij hebben dezelfde tekst maar andere kleurtjes ed! Zie Do en ik wacht met smart op mooie foto's. Ik zal jullie op de hoogte proberen te houden van het hollandse nieuws. Dus: gisteren stond er een man op de waalbrug (erop ja), die dreigde zelfmoord te plegen. Heeft hij niet gedaan. Maar de waalbrug is uren afgezet geweest! Ik hoop dat jullie daar leukere dingen meemaken!

• 04 Oktober 2008 - 10:26

Britt:

gelukkig zijn jullie veilig aangekomen.. heel veel plezier! hou ons op de hoogte! kus

• 04 Oktober 2008 - 17:20

Marielle:

Hé An, veilig aangekomen dus! krijg je mijn smsjes wel? Anders weet ik natuurlijk ook niet of straks mij weekelijkse update aankomt!?! Courage la bas, j'espere que tu passe des beaux temps! BISOUXXXXXXXXXXXXXXXXx

• 06 Oktober 2008 - 07:30

Robert:

Annetje!

Klinkt allemaal wéér goed :)! Vraagje: is het er echt zo groen als google earth aangeeft? Dat is echt niet normaal dan! Renkum was groenste gemeente van Nederland toch? Dat maakt Foumbot de groenste gemeente van Centraal Afrika? :)

Goed. Nogmaals mijn excuses dat ik je in het vliegtuig pas ben gaan lastigvallen ;)!

Fijne reis en groeten aan Dorieke!